Klinikai Vizsgálatok

Intézetünk 2007-es indulása óta több, mint  100 nemzetközi kutatási projekt résztvevője volt, tevékenységünkért díjakat is elnyertünk.  

Minden nálunk dolgozó, a kutatásokban résztvevő orvos és nem orvos kolléga rendszeres, a klinikai kutatásokkal kapcsolatos továbbképzésben részesül (GCP: Good Clinical Practice és más, a kutatásokhoz fontos képzések).

A szóban forgó készítményekkel kapcsolatban kollégáink az átlagosat jelentősen meghaladó jártassággal, tapasztalattal rendelkeznek.

Törzskönyvezett készítmények, melyek kutatásaiban részt vettünk

és ennek tényét jogszerűen nyilvánosságra hozhatjuk:

Eylea (aflibercept, Bayer)

Lucentis (Ranibizumab, Novartis) 

Beovu (brolucizumab, Novartis)

Byooviz (ranibizumab, Samsung Bioepis

Durysta (bimatoprost SR, Allergan)  

Rhopressa (Netarsudil/Latanoprost 0.02% / 0.005%,  Aerie Pharmaceuticals) 

Lumigan (bimatoprost, Allergan) 

Ximluci (ranibizumab biosimilar, Xbrane Biopharma)

Kísérleti fázisban

 (a kísérletben való részvételünk nyilvános információ)

MYL-1701P  ( Proposed aflibercept biosimilar, Mylan Inc.) 

A pontos kutatási részletek gyakran titkosak, tájékozódni az intézetünkben futó regisztrált kutatásokról az erre vonatkozó nemzetközi regiszterben lehet: ClinicalTrials.gov. Az adatbázis automatikusan frissülő lekérdezése (intézetünk nevére) alább látható.

Nem jelennek meg azok a vizsgálataink, amelyek esetében

Fontos figyelmeztetés!

Csaló internetes oldalak fórumok Intézetünk nevével visszaélve azt állítják, hogy bizonyos gyógyhatásúnak mondott készítményeket intézetünkben fejlesztettek ki és ezzel reklámozzák azokat.

Az itt fel nem sorolt készítményekkel, termékekkel kapcsolatban Intézetünk nevének a nyilvános listákban nem szereplő hivatkozása valótlan és jogellenes. Kérdéses esetben vegyék fel velünk a kapcsolatot!