Szolgáltatások

Alapelvünk- minden esetben- a legmagasabb minőség kompromisszumok nélküli keresése.
Betegellátás

Társaságunk fő profilja a szemészeti járóbeteg ellátás. Szakembergárdánk és eszközparkunk a szemészet legtöbb területén lehetőséget adnak a legmagasabb színvonalú ellátás nyújtására. Célunk, hogy a magas színvonal egyszerre jelenjen meg az orvosi szaktudás, a leletek minősége, a betegtájékoztatás teljessége és a rendelés körülményei terén.
Kutatás  klinikai vizsgálatok

A gyógyszeripar által sponzorált klinikai vizsgálatok mellett saját magunk is indítunk kutatási projekteket betegeink még jobb gyógyítási lehetőségeinek keresése érdekében.
A nemzetközi klinikai vizsgálatokban való részvétel biztosítja, hogy a legszigorúbb iparági normák, standardok alkalmazva legyenek tevékenységünk során, ez a járóbeteg ellátásra, gondozásra is előnyös hatással van.
A nálunk folyó orvosi munkát a sponzor gyógyszercégek és a hatóságok rendszeresen ellenőrzik, biztosítva a legjobb minőség folyamatos fenntartását.

Munkánkat legutóbb a Japán Gyógyszerészeti Hatóság (PMDA) auditálta (2011 október).
Oktatás

Társaságunk részt vállal nemcsak saját orvosaink, hanem más érdeklődő orvosok, optometristák folyamatos továbbképzésében is. A 2008 eleje óta rendszeresen, havonta megrendezett előadássorozatunk, a Budapest Retina Estek számos kolléga folyamatos továbbképzését biztosítja. Rendezvényeinken általános a 30 fő fölötti hallgatói létszám, bizonyítva ennek a független oktatási formának a létjogosultságát.

Tervezett és korábbi előadásaink tematikáját itt találja.